Članovi udruženja Kozmodet

 • AVON

  AVON je vodeća kozmetička kompanija za direktnu prodaju u preko 100 zemalja, sa 6 miliona nezavisnih predstavnika prodaje širom sveta. Avonov proizvodni portfolio uključuje nagrađivane proizvode za negu kože, mirise, kozmetiku za šminkanje i ličnu negu, u kojima se nalaze čuveni brendovi kao što su ANEW, Avon Color, mark. i Skin So Soft, kao i modni aksesoari. Avon ima 130 godina dugu tradiciju osnaživanja žena kroz ekonomske prilike, i kompanija takođe ponosno podržava Avon Fondaciju za Žene u borbi protiv raka dojke i nasilja u porodici.

  www.avon.rs

 • Colgate – Palmolive

  Colgate-Palmolive je vodeća globalna kompanija robe široke potrošnje, čvrstog usmerenja na negu usne duplje, ličnu negu, kućnu negu i ishranu ljubimaca. Colgate prodaje svoje proizvode u preko 200 zemalja i teritorija širom sveta pod međunarodno priznatim brendovima kao što su Colgate, Palmolive, Kolynos i Ajax.

  www.colgatepalmolive.com

 • Ecolab

  Ecolab je vodeći svetski proizvođač sredstava i opreme za profesionalno održavanje higijene, koji se primenjuju u više od 160 zemalja u prehrambenoj industriji, poljoprivredi, ugostiteljstvu i hotelijerstvu, zdravstvu i profesionalnim perionicama veša. Ecolab štiti zdravlje i bezbednost kako svojih kupaca tako i krajnjih korisnika. Naši proizvodi obezbeđuju najefikasnije čišćenje uz optimalne troškove poslovanja, sa minimalnim uticajem na životnu sredinu.

  www.ecolab.rs

 • Henkel

  Henkel je kompanija koja zauzima vodeće pozicije na svetskom tržištu kako u potrošačkom tako i u industrijskom sektoru sa dobro poznatim brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Henkel širom sveta posluje sa vodećim brendovima i tehnologijama u tri sektora poslovanja: Detergenti i kućna nega, Kozmetika i Adhezivne tehnologije. Od 2002. godine Henkel ima u Srbiji svoje proizvodne pogone.

  www.henkel.rs

 • L’Oréal

  L’ORÉAL, vodeća svetska kozmetička kompanija, se duže od 100 godina brine o svim oblicima lepote u svetu i izgradila je portfolio od 34 međunarodna, raznolika i komplementarna brenda, kome nema premca. Sa prodajom koja dostiže 25,8 milijardi evra u 2016. godini, L`Oreal je prisutan u 140 zemalja i zapošljava 89 300 ljudi. U 2016. godini CDP (Carbon Disclosure Project – internacionalna nevladina organizacija, koja se bavi procenom uticaja kompanija na životnu sredinu) dodelila je L’Oreal-u, kao jednoj od samo dve kompanije u celom svetu među skoro 3000 procenjivanih kompanija, rang trostrukog „A“! Ovo je najbolji mogući rezultat za svaki od tri ključna segmenta: prevencija klimatskih promena, održivo upravljanje vodama i borba protiv deforestacije.

  www.loreal.com

 • Procter & Gamble

  Procter & Gamble zadovoljava potrebe potrošača kroz svoj asortiman kvalitetnih, pouzdanih i vodećih robnih marki, kao što su Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, Head&Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene® i Tide®. P&G mreža posluje u 70 država širom sveta. Za više informacija o P&G možete posetiti www.pg.com.

 • Unilever

  Unilever je jedan od vodećih svetskih snabdevača robe široke potrošnje. Unilever asortiman je podeljen na tri globalne divizije – hranu, kućnu negu i ličnu negu. Tržište kućne nege obuhvata čišćenje i higijenu. Mnogi od proizvoda kućne nege su lideri na tržištu, uključujući CIF i Domestos. U okviru tržišta lične nege Unilever je svetski lider u proizvodima za čišćenje kože, dezodoransima i antiperspirantima.

  www.unilever.com

Kako postati član?

Do članstva u udruženju Kozmodet vas vode tri koraka: zahtev za dobijanje pristupnog formulara, popunjavanje formulara, odluka Upravnog odbora.
Za detaljnije informacije obratite se kontakt mailom ili telefonom.

Kontaktirajte nas